Haugenhiet

Leiligheten er nå solgt! Hyggelige mennesker fra Brevik overtar, lykke til i hiet.

Litt vemodig er det. Vi har hatt to og et halvt gode år i det lune og varme hiet med vakker utsikt og klukking fra Sauråi.

__________________

Vi trives så godt på Hovdeli at vi har valgt å bygge hytte, bare 2-300meter fra Haugenhiet. Om du er interessert eller bare litt nysgjerrig, ta kontakt med Hallvard Haugen (mail) eller 91826561 (mobil)

[metaslider id=149]

Informasjon Beskrivelse
Bruksareal 59m²
Antall soverom 2
Antall sengeplasser 5+
Beliggenhet På fjellet
Boligtype Leilighet

Beskrivelse

Inneholder: Vindfang, 2 soverom med til sammen 5 senger + 2 gjestesenger, stue med åpen kjøkkenløsning. Baderom med WC og dusj. Sørvestvendt terrasse. Oppvarming: Elektrisk oppvarming med varmekabler i vindfang og på bad, panelovneri stue/kjøkken og soverom. Leiligheten leies ut for helge-, midtuke- eller ukes opphold. Leies ut til familier og personer over 25 år. Røyking forbudt inne. Ikke tillatt med dyr.

Beliggenhet

Leiligheten ligger rolig og avskjermet på Hovdelifeltet 1,5 km vest for Rauland Skisenter. Leiligheten er et ypperlig utgangspunkt for turer både på ski og barmark. Leiligheten ligger sørvestvendt med fin utsikt mot stavsfjell og Raulandsfjell. Elva Sauråi renner forbi leiligheten, og ender i Lognvikvatnet noen kilometer lenger sør. Gjennom Hovdelifeltet går det oppkjørte skiløyper både mot Rauland Skisenter, og vestover i Løypenettet mot Rauland Sentrum, Raulandsfjell Alpinsenter, eller f.eks. Sveige bru lengst nordvest i løypenettet.

Fritidstilbud

Vinje/Rauland og dets nærområder har mye å by på av natur og kulturopplevelser. For utfyllende informasjon om nærmiljøet som løyper, bakker, vær, kulturtilbud, osv. Gå inn på følgende portal: http://www.visitrauland.com

Offentlig kommunikasjon

I skisesongen går det gratis skibuss forbi Hovdeli på Rv 37. Skibussen forbinder Raulandsfjell Alpinsenter i sørvest med Rauland Skisenter 2 km nord for Hovdeli, samt Rauland Høgfjellshotell og Vierli Turistsenter lengst nord. Skibussen gir også muligheter for fine skiturer hvis man busser sør- eller nordover, for deretter å gå løypene tilbake til Hovdeli.

Avstander

Turterreng:
Rett utenfor døra er det fantastisk turterreng både sommer og vinter.

Alpinanlegg:
1,5 km til Rauland skisenter

Butikker:
4 km til Rauland sentrum med stort utvalg av butikker