Snart klar for oppstart

Vi kjøpte tomt i 2011 og har tegnet og planlagt hyttebygging i 2 år. Endelig skal vi komme i gang. Det har vært en lang prosess med diverse utkast før vi har kommet fram til vår drømmehytte. Tegninger kan du se på Haugenstoga/Tegninger.

18. mai signerte vi avtalen med Langhuset etter en lang prosess der mange leverandører har vært inne i bildet. Både Asbjørn Dyrdal og Geir Hommo hos Langhuset har gitt et godt inntrykk og virker profesjonelle. Det har vært viktig for oss å kunne bruke lokale aktører, men ikke for enhver pris. Langhuset har vist vilje til å møte våre ønsker og prisnivå. Vi ser fram til et tett og godt samarbeid det neste halvåret. De planlegger oppstart 17.juni og overlevering i begynnelsen av november

Det første som skal skje er at svoger’n tar en tur opp og plasserer hytta på tomta.

Rauland Transport, Otto Tveiti, skal gjøre grunnarbeidet for oss. Det meste er gjort, så vi regner ikke med de store overraskelsene her. Et usikkerhetsmoment er om han må sprenge grøft for vann og kloakk, eller om det bare er en stor stein som ligger mellom dagens grøft og hytta.

Kviteseid Rør skal stå for rørleggerarbeidet.

Elektriker er ikke valgt ennå, vi må innrømme at vi fikk oss et aldri så lite sjokk da vi fikk første tilbudet. Her må vi nok ta en ekstraomgang for å se om det er noe vi kan redusere.

Også er vi litt sure på Telefiber som tar mer enn 5X prisen for å installere fiber på hytte i forhold til hus. Grådigheten er visst grenseløs hos enkelte aktører. Er ikke sikker på at de vinner så mange kunder på en sånn politikk.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *