Hytteplassering

Endelig! Etter mye fundering og planlegging er vi i gang. 18. mai var vår millimeterpirkete landmålersvoger med oss opp i Haugenhiet sammen med sin fortryllende kone. Teori skulle nå settes ut i praksis. Lengdegrader og breddegrader på et papir ble gjort om til hjørner på hytta vår. Rauland er jo litt utenfor allfarvei, så det tok litt før GPS’en fant ut hvor den var hen. Men i ettertid ser vi at vi er på riktig tomt – og da skal man være fornøyd, synes nå vi. Takk til Svoger’n, heretter kalt Televimsen.

WP_20130518_006

Det var spennende å gå rundt blant steiner på tomta og se for seg hvordan det kommer til å bli en gang i november. Så sier i hvert fall planen.

 

[metaslider id=210]

En fantastisk pinsehelg! Hele 22 C på dagen og 16 C kl 24.00 pinseaften. Utrolig med tanke på den kalde våren hittil. Det snødde 10 cm på Rauland bare for 14 dager siden. Var ikke forberedt på bikinivær, men du verden så deilig å få litt farge på skrotten. Synes vi får mye bonus ved  tomtas beliggenhet. Skiløypa vil ligge rett på utsida av kjøkkenvinduet i tillegg til et fantastisk turterreng når vi bytter ut skia med fjellstøvlene. Bare to km på skogssti sørover fra hyttedøra kan vi finne ro og sjelefred ved det flotte Langetjønn. (Se bildekarusellen)Det skal sies at vi må gå forbi Slemmejuv og Vondemyrdalen for å komme dit; men det er verdt det!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *