Befaring med grunneier og felling av trær

IMG_0894Nabovarsel er sendt ut, vi har fått en merknad fra grunneier. Han synes plasseringen av utebod er for nærme grensen til sin eiendom. Vi, det vil si far, svigerfar og undertegnede, reiste derfor mannsterke opp til befaring med grunneier. Geir Hommo fra Langhuset var også med. Vi ble raskt enig og justert tomteplan ble utarbeidet og oversendt til de andre naboene. Etter en ringerunde med dem er nok et hinder forsert på veien til hytte på Hovdeli

Etter befaringen snakket vi med grunneier om felling av trær vi ble enige om felling av et tre og muligens noen flere senere.

WP_20130604_001

Mine gode hjelpere og jeg reiste så en tur ned til Haugenhiet og spiste, for som vi vet, uten mat og drikke (og mye skravling) duger ikke heltene. Vi spiste godt og var klare for dagens store manndomsprøve, nemlig å felle to voksne furutrær. Det ene var så omfangsrikt at saga ikke gikk gjennom, men det hindrer ikke 3 erfarne vedhoggere å legge det ned akkurat der det skulle falle. Godt gjort karer!

Turen hjem fortsatte i samme stil ytterligere prating og nistespising på vegvesenets flotte rasteplass i nærheten av Årnes kafeteria.

WP_20130604_005

IMG_0895

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *